skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
werken
1

Broedplaats sQuare ondersteunt ondernemende creatieven

Op de tweede verdieping van broedplaats Old School (in Kop Zuidas) zit sinds half mei sQuare: dé Amsterdamse broedplaats met een opleidingsorganisatie, een community en een agency voor MBO afgestudeerde ondernemende creatieven.
werken

Bont gezelschap bij Kop Zuidas-gesprekken

Buurtgerichte voorzieningen. Rust, groen en ruimte, maar ook levendigheid op het plein. Voorkom massaliteit, waarborg kleinschaligheid. Overzichtelijke en fijne routes om te wandelen, prettige plekken om te spelen en elkaar te ontmoeten. Goede verkeerscirculatie en oplossingen voor parkeren. Beperken van hinder tijdens de uitvoering en heldere communicatie hierover.
wonen

Start ‘Kop Zuidas-gesprekken’ met de omgeving

De komende jaren ontwikkelen we Kop Zuidas, het gebied in het noordoosten van Zuidas, tot een duurzame en levendige buurt. Daar willen we graag samen over praten: gemeente, bewoners, bedrijven en gebruikers van het gebied (zoals studenten en bezoekers). Projectmanagers Frank Karssing en Jouke Eppenga vertellen erover.
wonen

Zuidas: niet alleen een woonwijk voor de rijken

Zuidas staat bekend als de moderne, zakelijke en internationale wijk van Amsterdam. Wat minder mensen weten, is dat het steeds meer een aantrekkelijke woonplek wordt, en niet alleen voor expats en welgestelden. In de media en op social media was daar afgelopen weken al flink discussie over.

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw aanmelding.

Blijf op de hoogte

Wilt u geïnformeerd blijven over de ontwikkeling van Zuidas en de bouw van Zuidasdok? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U kunt zelf aangeven waarover en hoe vaak u berichten ontvangt.

Hoe vaak wil je van ons horen:

Op de hoogte gehouden over:

Themas

Projecten