skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
reizen

Vanaf 30 september werkzaamheden rondom Amstelveenseweg

We starten op 30 september 2019 met werkzaamheden op en rond de Amstelveenseweg, het Piet Kranenbergpad en de Jachthavenweg. We gaan kabelgoten aanbrengen en mantelbuizen ingraven.
reizen
271

Vrijdag 1 t/m zondag 3 november: A10 Zuid dicht, geen treinverkeer stations Zuid én RAI

Kom op vrijdag 1 november niet per trein of auto naar of door Zuidas. Dat geldt ook voor 2 en 3 november. Zuidasdok schuift dan het eerste dakdeel van de nieuwe reizigerstunnel van station Amsterdam Zuid dwars door de A10 Zuid en het spoor.
reizen
5

Een bredere ingang voor station Amsterdam Zuid

De breedte van de ingang van station Amsterdam Zuid aan de Mahlerplein-kant is meer dan verdubbeld. Op dinsdag 30 juli 2019 opende een tweede uitgang pal naast de bestaande. Dat betekent meer ruimte voor de gebruikers van het station.
reizen
5

Meer tijd nodig voor Zuidasdok

De opdrachtgevers van Zuidasdok, het Rijk, de gemeente Amsterdam, Vervoerregio Amsterdam en provincie Noord-Holland, hebben in een brief aangegeven meer informatie te willen hebben alvorens ze een besluit kunnen nemen over het vervolg van het project.
reizen
22

Reuring rondom Zuidasdok

De volgers van Zuidasdok-nieuws werden afgelopen week wellicht opgeschrikt door verontrustende koppen. ‘Aannemers Zuidasdok dreigen bij het project weg te lopen’. En ‘Conflict Zuidasdok naar kookpunt’. Wat is er aan de hand?
reizen
9

Fundering extra stationspassage staat, ondanks storm

Het werd spannend, zaterdag 8 juni. Voor de Brittenpassage, de extra reizigersonderdoorgang voor station Amsterdam Zuid, moesten we twee enorme staalconstructies op hun plek hijsen. Maar een heuse storm dreigde roet in het eten te gooien. Het liep goed af.
reizen
9

A10 Zuid en treinstations een lang Pinksterweekend dicht

Voor het vijfde weekend op rij is Amsterdam Zuid niet te bereiken via de A4 en A10 Zuid. We werken in de weg en het spoor aan Zuidasdok. Ook op Pinkstermaandag is de weg dicht. Zaterdag en zondag rijden er geen en op maandag minder treinen. Werkzaamheden via de webcam volgen? Klik hier.
reizen
5

Vierde weekend met weg- en spoorafsluitingen goed verlopen

Het vierde achtereenvolgende weekend zonder trein- en autoverkeer vanwege Zuidasdok is zonder noemenswaardige problemen verlopen. Er is werk afgemaakt dat in eerdere weekenden was blijven liggen. Volgend (Pinkster)weekend werken we ook op maandag.
reizen
15

Komend weekend opnieuw geen A10 Zuid en treinverkeer naar station Amsterdam Zuid

Voor het vierde achtereenvolgende weekend wordt er gewerkt aan de vernieuwing van station Amsterdam Zuid. Vanaf vrijdagavond 22 uur is er geen verkeer vanaf knooppunt Badhoevedorp richting Amsterdam.
reizen
13

Moeizaam derde weekend werkzaamheden station Amsterdam Zuid

Voor het derde achtereenvolgende weekend werkten we aan het eerste dakdeel voor de Brittenpassage, de extra onderdoorgang onder station Amsterdam Zuid. Ook op andere locaties waren we aan de slag. Niet al het werk konden we tijdig afmaken.
reizen

Derde achtereenvolgende weekend geen A10 Zuid en trein

Net als in de vorige twee weekenden is er ook van vrijdagavond 24 mei tot maandagochtend 27 mei 2019 geen autoverkeer mogelijk over de A10 Zuid. Op zaterdag en zondag is ook geen treinverkeer via Amsterdam Zuid en RAI. Live kijken via de webcam? Klik hier.
reizen

Minervapassage op 25 mei dicht voor verbredingswerk

De hoofdonderdoorgang onder station Amsterdam Zuid is op zaterdag 25 mei aan de Mahlerplein-kant afgesloten. Er rijden pendelbusjes om u naar de andere kant van het station te brengen. De afsluiting is nodig om de passage te kunnen verbreden.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 15
 11. Volgende