skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

14

U vond nogal wat van ons in 2018

Velen namen in 2018 de moeite om hun mening over ons te geven. Sommigen complimenteerden ons of gaven advies. Daar werden we vrolijk van. Voor anderen deugden we niet. Soms, maar niet altijd natuurlijk, werden we ook daar vrolijk van.
reizen
5

Extra geld voor fietsroutes en fietsparkeren

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft extra geld vrijgemaakt voor fietsenstallingen bij treinstations en voor fietsroutes. Zuidas is al goed bedeeld, maar zal nog beter bereikbaar worden dankzij investeringen elders.
reizen
2

Nieuwe stroom voor tram 5 tussen station Amsterdam Zuid en Buitenveldert

Het meest ondankbare werk is het onzichtbare werk. In de nacht van 24 op 25 november kregen twee elektriciteitshuisjes, die de lijnen 5 en 51 stroom geven, een nieuwe aansluiting. Je ziet er niks van, maar het was een belangrijke en spannende klus.
reizen
3

Tijdelijk onderkomen voor bestuurders metrolijn 51

Een 130-tons kraan verrees in de nacht 25 november langs de A10 Zuid. Over het spoor hees hij tijdelijke units voor het personeel van metrolijn 51. Dat is nodig voor het project Zuidasdok. De metrobestuurders waren liever op hun oude honk gebleven.
reizen
18

Tunnel tussen Antonio Vivaldistraat en Beatrixpark

Onder de A10 en de trein- en metrosporen komt ter hoogte van het Beatrixpark een fiets- en voetgangerstunnel. Deze tunnel is onderdeel van het project Zuidasdok. Bouwcombinatie ZuidPlus bereidt de bouw nu voor.
wonen
1

Mahlerplein bij de beste 4 bomenprojecten van 2018

De inrichting van het Gustav Mahlerplein behoorde tot de selecte groep van vier genomineerden voor de verkiezing van het beste bomenproject van 2018. De winnaar werd de verplaatsing van één monumentale oude lindeboom in Venlo.
reizen
10

Primeur: P-route voor fietsers in Zuidas

Op vijf plekken in Zuidas verschijnen masten langs het fietspad. De eerste werd op 29 oktober geplaatst. Ze verwijzen naar de fietsparkeergarages en het aantal beschikbare plekken. De borden zijn een primeur voor Amsterdam.
reizen

Nachtelijke afsluitingen A10 Zuid

Dit is een aangepast bericht Eind oktober en in november vinden nachtelijke werkzaamheden plaats op en langs de A10 Zuid. Rijstroken, verbindingswegen en op- en afritten kunnen dan tussen 23.00 en 05.00 uur zijn afgesloten. U wordt omgeleid. Te beginnen op dinsdag 30 oktober.
reizen

Proefsleuven graven bij station Amsterdam RAI

Dit is een gecorrigeerd bericht. Tot en met 7 december 2018 graven we ter hoogte van station Amsterdam RAI diverse zogeheten proefsleuven, aan zowel de oost- als westzijde van de Europaboulevard. Dit werk hoort bij de voorbereiding van het project Zuidasdok.
reizen

23/7 tot 3/8: afsluiting fiets- en voetpad Parnassusweg

Tussen maandag 23 juli en vrijdag 3 augustus zijn het fiets- en voetpad aan de westkant van de Parnassusweg afgesloten. Aannemer Hurks, dat het gebouw Hourglass realiseert, maakt in die week een overkapping voor fietsers en voetgangers.
reizen
werken
wonen

Amsterdam Noord, welkom in Zuidas

De seconden op de klok van de Noord/Zuidlijn-bouwers tikken weg. Het is bijna zover: vanaf zondag 22 juli 2018 is Amsterdam Noord nog maar 16 minuten reizen van Zuidas. Reden voor feest op zaterdag. Ook op station Zuid en in Zuidas.
reizen

Overnight closures A10 Zuid due to Soil Research

In preparation for the construction of the infrastructure project Zuidasdok, soil research is taking place on and along the A10 Zuid motorway. This means that some motorway lanes and access and exit ramps will need to be closed between 23.00 and 05.00 from Monday 4 June.
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Volgende