skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
reizen

Derde achtereenvolgende weekend geen A10 Zuid en trein

Net als in de vorige twee weekenden is er ook van vrijdagavond 24 mei tot maandagochtend 27 mei 2019 geen autoverkeer mogelijk over de A10 Zuid. Op zaterdag en zondag is ook geen treinverkeer via Amsterdam Zuid en RAI. Live kijken via de webcam? Klik hier.
reizen

Minervapassage op 25 mei dicht voor verbredingswerk

De hoofdonderdoorgang onder station Amsterdam Zuid is op zaterdag 25 mei aan de Mahlerplein-kant afgesloten. Er rijden pendelbusjes om u naar de andere kant van het station te brengen. De afsluiting is nodig om de passage te kunnen verbreden.
reizen
3

Tweede trein- en A10-loze weekend probleemloos verlopen

Voor het tweede achtereenvolgende weekend was de buitenring van de A10 Zuid dicht en reden er geen treinen van en naar de stations Amsterdam Zuid en RAI. We werkten verder aan het toekomstige dak van de Brittenpassage en het verwijderen van een tramtunnel.
reizen
2

Tweede weekend afsluiting A10 Zuid en spoor

Vanaf vrijdagavond 17 mei om 22.00 uur tot maandagochtend 20 mei om 05.00 uur is de buitenring van de A10 Zuid afgesloten. Op zaterdag en zondag is er ook geen treinverkeer mogelijk op de stations Amsterdam Zuid en RAI.
reizen
17

Een hap uit Zuidas voor vernieuwing station Amsterdam Zuid

Het project Zuidasdok heeft het eerste weekend achter de rug waarin reizigers merkten dat de komende tien jaar een megaoperatie wacht. Er werd gewerkt in de A10 Zuid en het treinspoor. 52 uur geen asfalt, geen treinsporen en geen perrons.
wonen
10

Zuidasdok-werkzaamheden in het weekend van 10-13 mei

Het project Zuidasdok gaat nu echt impact hebben. Vrijdagavond 10 mei 2019, vanaf 22.00 uur zijn de A4 en de buitenring van de A10 Zuid dicht. En na de laatste trein rijdt de volgende pas weer maandagochtend. Wat gaan we dit weekend doen?
reizen
21

Vijf weekenden voor een plaatje beton?

Het eerste deel van het dak van de nieuwe Brittenpassage schuiven we in het Pinksterweekend (van 8 tot 10 juni 2019) op zijn plek. Maar al vanaf vrijdag 10 mei 2019 ondervinden reizigers overlast van dit huzarenstukje. Wat moet er allemaal gebeuren?
werken
2

Naar Ajax, de Toppers, een ander evenement? Check de reizigersinfo

In de komende maanden zijn er in en rond Amsterdam nogal wat evenementen. Gaat u daarheen? Houd er dan rekening mee dat er vijf weekenden lang geen treinen rijden naar de stations Amsterdam Zuid en RAI. De A4 en A10 Zuid zijn afgesloten van Badhoevedorp in oostelijke richting.
werken
wonen
1

Herplant bomen bij Schinkelbrug

Bij de Schinkelbrug, ter hoogte van de Jachthavenweg, zijn op 10 april 2019 bomen geplant. Dat gebeurde nadat we in december 2018 ten onrechte bomen kapten. Er zijn nu bomen en struiken herplant. Mensen in de buurt zijn tevreden.
reizen
3

Bouw eerste deel Brittenpassage probleemloos verlopen

De kop is eraf. In het weekend van 6 en 7 april 2019 is het eerste deel van de tramtunnel tussen de Parnassusweg en station Zuid gesloopt. Dit om ruimte te maken voor de Brittenpassage. De werkzaamheden verliepen zonder problemen.
reizen

Hinder door sloop tramtunnel bij station Zuid

Bouwcombinatie ZuidPlus start in het weekend van 6 en 7 april 2019 met de sloop van de tunnel waardoor tot 3 maart sneltram 51 reed. Op zaterdag levert dat lawaai op. Er zijn gevolgen voor de metrolijnen 50 en 51 en voor het autoverkeer.
reizen
5

Bomenkap Zuidasdok voor dit seizoen klaar

Het kapseizoen is voorbij. Voor Zuidasdok zouden we tot eind maart 8.000 bomen vellen. Op enkele locaties bleek kap dit seizoen niet noodzakelijk. Ze blijven iets langer staan, omdat het project de terreinen nog niet nodig heeft.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 10
 10. 12
 11. Volgende