skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
14

U vond nogal wat van ons in 2018

Velen namen in 2018 de moeite om hun mening over ons te geven. Sommigen complimenteerden ons of gaven advies. Daar werden we vrolijk van. Voor anderen deugden we niet. Soms, maar niet altijd natuurlijk, werden we ook daar vrolijk van.
reizen
5

Extra geld voor fietsroutes en fietsparkeren

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft extra geld vrijgemaakt voor fietsenstallingen bij treinstations en voor fietsroutes. Zuidas is al goed bedeeld, maar zal nog beter bereikbaar worden dankzij investeringen elders.
wonen
1

Mahlerplein bij de beste 4 bomenprojecten van 2018

De inrichting van het Gustav Mahlerplein behoorde tot de selecte groep van vier genomineerden voor de verkiezing van het beste bomenproject van 2018. De winnaar werd de verplaatsing van één monumentale oude lindeboom in Venlo.
reizen

Nachtelijke afsluitingen A10 Zuid

Dit is een aangepast bericht Eind oktober en in november vinden nachtelijke werkzaamheden plaats op en langs de A10 Zuid. Rijstroken, verbindingswegen en op- en afritten kunnen dan tussen 23.00 en 05.00 uur zijn afgesloten. U wordt omgeleid. Te beginnen op dinsdag 30 oktober.
reizen
4

Definitief groen licht voor start bouw Zuidasdok

Het Tracébesluit Zuidasdok is onherroepelijk, er is definitief goedkeuring voor de start van de bouw. De Raad van State deed vandaag uitspraak over de twee resterende beroepen tegen het Tracébesluit Zuidasdok. Na een tussenuitspraak begin 2017 is gewacht op definitief uitsluitsel, vandaag was het dan zover.
reizen

Druk bezochte bijeenkomsten over Kenniskwartier en Zuidasdok

Wat gaat er gebeuren in het gebied rondom de VU en Amsterdam UMC (voorheen VUmc)? En welke werkzaamheden vinden binnenkort plaats voor het project Zuidasdok? Hierover organiseerden wij op 9 juli 2018 twee bijeenkomsten.
reizen

‘120.000 kruiwagens’ over het Gustav Mahlerplein voor Zuidasdok

Op het werkterrein aan de Arnold Schönberglaan staat de maand augustus in het teken van baggeren, dempen en vlakken. Het nieuwe werkterrein, nodig voor de uitbreiding en vernieuwing van station Amsterdam Zuid, wordt in gereedheid gebracht voor de start van de bouw van Zuidasdok.
reizen

Proef met damwanden voor tunnelbouw Zuidasdok

Ter voorbereiding van het project Zuidasdok voeren we tussen 9 en 20 juli 2018 een zogeheten damwandinstallatieproef uit. Dat gebeurt ter hoogte van het gebouw van EY, tussen de A10 Zuid en het treinspoor.
reizen
werken

9 juli: bijeenkomst over Kenniskwartier en Zuidasdok

In het gebied rondom de VU (het zogeheten Kenniskwartier) gaat de komende jaren veel gebeuren. Vlak daarnaast richten we een werkterrein in voor Zuidasdok. Op 9 juli 2018 organiseren we twee bijeenkomsten om u bij te praten.
reizen
werken
2

Bouwterrein aan Arnold Schönberglaan voor Zuidasdok

Op de Arnold Schönberglaan beginnen we eind juli met het inrichten van een bouwterrein voor het project Zuidasdok. Op 9 juli 2018 organiseren we hierover twee bijeenkomsten in De Nieuwe Poort.
reizen
1

Station Amsterdam Zuid krijgt twee extra sporen

Amsterdam Zuid wordt uitgebreid met twee extra treinsporen en een derde perron. Daarmee wordt tegemoetgekomen aan de forse groei van het aantal treinreizigers in de Amsterdamse regio.
reizen

Overnight closures A10 Zuid due to Soil Research

In preparation for the construction of the infrastructure project Zuidasdok, soil research is taking place on and along the A10 Zuid motorway. This means that some motorway lanes and access and exit ramps will need to be closed between 23.00 and 05.00 from Monday 4 June.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. 9
 8. 10
 9. 11
 10. 12
 11. Volgende