skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

reizen
9

Fundering extra stationspassage staat, ondanks storm

Het werd spannend, zaterdag 8 juni. Voor de Brittenpassage, de extra reizigersonderdoorgang voor station Amsterdam Zuid, moesten we twee enorme staalconstructies op hun plek hijsen. Maar een heuse storm dreigde roet in het eten te gooien. Het liep goed af.
reizen
9

A10 Zuid en treinstations een lang Pinksterweekend dicht

Voor het vijfde weekend op rij is Amsterdam Zuid niet te bereiken via de A4 en A10 Zuid. We werken in de weg en het spoor aan Zuidasdok. Ook op Pinkstermaandag is de weg dicht. Zaterdag en zondag rijden er geen en op maandag minder treinen. Werkzaamheden via de webcam volgen? Klik hier.
reizen
15

Komend weekend opnieuw geen A10 Zuid en treinverkeer naar station Amsterdam Zuid

Voor het vierde achtereenvolgende weekend wordt er gewerkt aan de vernieuwing van station Amsterdam Zuid. Vanaf vrijdagavond 22 uur is er geen verkeer vanaf knooppunt Badhoevedorp richting Amsterdam.
reizen
13

Moeizaam derde weekend werkzaamheden station Amsterdam Zuid

Voor het derde achtereenvolgende weekend werkten we aan het eerste dakdeel voor de Brittenpassage, de extra onderdoorgang onder station Amsterdam Zuid. Ook op andere locaties waren we aan de slag. Niet al het werk konden we tijdig afmaken.
reizen

Derde achtereenvolgende weekend geen A10 Zuid en trein

Net als in de vorige twee weekenden is er ook van vrijdagavond 24 mei tot maandagochtend 27 mei 2019 geen autoverkeer mogelijk over de A10 Zuid. Op zaterdag en zondag is ook geen treinverkeer via Amsterdam Zuid en RAI. Live kijken via de webcam? Klik hier.
reizen
3

Tweede trein- en A10-loze weekend probleemloos verlopen

Voor het tweede achtereenvolgende weekend was de buitenring van de A10 Zuid dicht en reden er geen treinen van en naar de stations Amsterdam Zuid en RAI. We werkten verder aan het toekomstige dak van de Brittenpassage en het verwijderen van een tramtunnel.
reizen
2

Tweede weekend afsluiting A10 Zuid en spoor

Vanaf vrijdagavond 17 mei om 22.00 uur tot maandagochtend 20 mei om 05.00 uur is de buitenring van de A10 Zuid afgesloten. Op zaterdag en zondag is er ook geen treinverkeer mogelijk op de stations Amsterdam Zuid en RAI.
reizen
17

Een hap uit Zuidas voor vernieuwing station Amsterdam Zuid

Het project Zuidasdok heeft het eerste weekend achter de rug waarin reizigers merkten dat de komende tien jaar een megaoperatie wacht. Er werd gewerkt in de A10 Zuid en het treinspoor. 52 uur geen asfalt, geen treinsporen en geen perrons.
wonen
10

Zuidasdok-werkzaamheden in het weekend van 10-13 mei

Het project Zuidasdok gaat nu echt impact hebben. Vrijdagavond 10 mei 2019, vanaf 22.00 uur zijn de A4 en de buitenring van de A10 Zuid dicht. En na de laatste trein rijdt de volgende pas weer maandagochtend. Wat gaan we dit weekend doen?
reizen
21

Vijf weekenden voor een plaatje beton?

Het eerste deel van het dak van de nieuwe Brittenpassage schuiven we in het Pinksterweekend (van 8 tot 10 juni 2019) op zijn plek. Maar al vanaf vrijdag 10 mei 2019 ondervinden reizigers overlast van dit huzarenstukje. Wat moet er allemaal gebeuren?
werken
2

Naar Ajax, de Toppers, een ander evenement? Check de reizigersinfo

In de komende maanden zijn er in en rond Amsterdam nogal wat evenementen. Gaat u daarheen? Houd er dan rekening mee dat er vijf weekenden lang geen treinen rijden naar de stations Amsterdam Zuid en RAI. De A4 en A10 Zuid zijn afgesloten van Badhoevedorp in oostelijke richting.
reizen

Hinder door sloop tramtunnel bij station Zuid

Bouwcombinatie ZuidPlus start in het weekend van 6 en 7 april 2019 met de sloop van de tunnel waardoor tot 3 maart sneltram 51 reed. Op zaterdag levert dat lawaai op. Er zijn gevolgen voor de metrolijnen 50 en 51 en voor het autoverkeer.
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Volgende