skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
werken

Google wil kleur geven aan Zuidas

Google is anders. Dat weten we. Waar Zuidas nog steeds gedomineerd wordt door hakken, pakken en dassen, hoopt Google wat ‘kleur te geven’.
werken
10

'Zorgen dat EMA-medewerkers een goede start maken'

De eerste medewerkers van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) komen deze zomer naar Nederland – ze hebben een huis gevonden en scholen voor hun kinderen. Colleen Geske leidt het team dat EMA-medewerkers ondersteunt in Londen.
2

Zuidas als centrum van medische innovatie

Met de komst van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) groeit Zuidas uit tot een hotspot voor medische innovatie. In het Kenniskwartier Zuidas, het gebied rondom de Vrije Universiteit en Amsterdam UMC gaat daarom veel gebeuren.
werken
4

Onder water beton storten voor Valley

Maandenlang zijn grijpers en zuigers aan het werk geweest om de bouwkuip van het iconische gebouw Valley onder water uit te graven. Nu is het storten van beton voor de werkvloer begonnen, ook onder water. Duikers helpen een handje.

Innovatieplatform Epicenter naar Zuidas

Een ‘digital innovation house’, zo noemt het Zweedse bedrijf Epicenter zich. In juli gaat het open, in de EDGE Olympic. Innovatie, creativiteit, samenwerken en groei, daar draait het om bij Epicenter. Wij mochten er alvast een kijkje nemen.
werken

Kraft Heinz-topman: 'Thuis in Zuidas'

Het hoofdkantoor van Kraft Heinz Benelux is officieel geopend in NoMA House, aan de Gustav Mahlerlaan. Dat gebeurde op woensdag 30 mei. Topman Rafael Oliveira zegt zich ‘nu al thuis’ te voelen. ‘Hier wordt de toekomst gevormd.’
werken

Officiële start bouw EMA-kantoor

De bouw van het kantoor voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) is op maandag 28 mei officieel van start gegaan. Guido Rasi, directeur van EMA, plaatste een tijdcapsule in een boorgat van een funderingspaal.
1

Green Deal Zero Emission Stadslogistiek ondertekend

De CEO’s van 25 bedrijven in Zuidas hebben de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek ondertekend. Doel is bij te dragen aan de ambitie om stadslogistiek in de metropoolregio Amsterdam in 2025 emissievrij te hebben.
wonen

Nog paar appartementen te huur in Gershwin Brothers

‘Spectaculaire hoogbouw die aan Manhattan doet denken.’ Zo prijst de makelaar de twee gebouwen aan die samen ‘Gershwin Brothers’ vormen. De woontorens met terrasbalkons zijn in april opgeleverd en grotendeels verhuurd.
werken

Start bouw EMA-kantoor

In mei start de bouw van het kantoor voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap. Het werk wordt uitgevoerd door de Bouwcombinatie EMA, een aannemerscombinatie van Dura Vermeer Bouw Midden-West BV en Heijmans Utiliteit. De voorbereidingen voor de bouw zijn al in volle gang. De oplevering van het gebouw staat gepland voor november 2019.
werken

Dura Vermeer bouwt nieuw EMA-kantoor

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de opdracht voor de nieuwbouw van het Europees Geneesmiddelen Agentschap gegund aan Dura Vermeer. Staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) heeft de opdracht van 255 miljoen ondertekend.
werken
1

Tijdelijke kantoorruimte voor EMA

Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) verhuist in maart 2019 van Londen naar Amsterdam. Totdat het nieuwe gebouw in Zuidas klaar is, wordt EMA gehuisvest in het Spark-gebouw in Sloterdijk.
  1. Vorige
  2. 1
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. Volgende