skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:

Atrium opgeleverd

De ondergrondse parkeergarage is al enige tijd in gebruik, nu zijn de twee nieuwe torens die aan het Atriumgebouw zijn toegevoegd ook opgeleverd. Dat heeft bouwcombinatie Atrium laten weten. Wij werken nog aan het herstel van het fietspad.
wonen
4

Zuidas in 2017: never a dull moment

Wat gebeurde er in het eerste half jaar van 2017 in Zuidas? Daarover brachten we op woensdag 13 december verslag uit aan de Amsterdamse gemeenteraad. Samengevat: er gebeurde veel. Maar de tweede helft van 2017 was ronduit spectaculair.
werken
2

Werk voor EMA-kantoor begint

Het bouwrijp maken van de kavel voor het kantoor van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) is begonnen. De watergang wordt verlegd. Begin januari start de sloop van het parkeerdek van Cross Towers, de plek van het EMA-kantoor.
werken
3

EMA vestigt zich in Zuidas

Na een zeer spannende selectieprocedure hebben de lidstaten van de Europese Unie Nederland aangewezen als de nieuwe vestigingslocatie van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA). Wij zijn ongelooflijk blij met de komst van EMA naar Zuidas.

Zuidas krijgt met bouw CROSSOVER nieuwe impuls

‘CROSSOVER’ is een multifunctioneel gebouw dat vastgoedontwikkelaar AM in het oostelijk deel van Zuidas gaat realiseren. Na een openbare aanbesteding koos de gemeente voor AM vanwege het ‘innovatieve concept voor wonen, werken en ondernemen’.
1

Onderzoek naar ontwikkelruimte ten westen van Zuidas

Het college van B&W van Amsterdam heeft ingestemd met het principebesluit om de ontwikkelmogelijkheden te onderzoeken voor het gebied ten westen van Zuidas. Het gebied wordt per 1 januari 2018 toegevoegd aan het ‘Grootstedelijk Gebied Zuidas’.
werken

Meer kantoorruimte op gewilde locaties

Steeds meer grote bedrijven zoeken kantoorruimte in Amsterdam. Dat is goed voor de stad én voor de werkgelegenheid. Om aan de vraag te voldoen, gaat de gemeente op gewilde locaties het marktaanbod vergroten. Zo ook in Zuidas.
werken

Feestelijke start bouw Hourglass

Zo’n tweehonderd gasten vierden donderdag 19 oktober de start van de bouw van Hourglass. In dit 80 meter hoge gebouw aan de Buitenveldertselaan komt onder andere een kantoor en een appartementenhotel. De oplevering is in 2020.

VU- en business-prominenten promoten Zuidas

Waarom Zuidas? Zes prominenten van bedrijven en instellingen in Zuidas vertellen vanuit zakelijk perspectief waarom zij warmlopen voor het gebied waarin zij werken.
werken

Ontwikkelaar OVG verkoopt iconisch gebouw Valley

Projectontwikkelaar OVG Real Estate heeft gebouw Valley verkocht aan vastgoedonderneming RJB Group of Companies. ‘Het duurzame en innovatieve karakter maakt Valley een waardevolle toevoeging’, zegt RJB-directielid David Beesemer.
werken

Nieuwste Kantorenmonitor: de Zuidas steeds meer divers

De Kantorenmonitor geeft een actueel beeld van de stand van zaken op het gebied van zakelijk vastgoed in de Amsterdamse Zuidas. Zuidas doet het onverminderd goed binnen het hoogwaardige stedelijke kantorenvastgoed. Interessant is de toenemende diversiteit van de bedrijven op de Zuidas die langzaam maar zeker zichtbaar wordt.
wonen

Welke startup maakt Zuidas levendiger?

Hoe maken we Zuidas levendiger en beter bekend als buurt waar je prettig woont en werkt? Heb jij hiervoor een innovatieve of creatieve oplossing en ben je een startup? Doe dan mee aan het Startup in residence programma van Amsterdam en maak kans op een snelle doorgroei als bedrijf.
  1. Vorige
  2. 1
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. Volgende