skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
wonen
17

Inrichting zijstraten Gershwinlaan van start

De langverwachte inrichting van de openbare ruimte in de Benjamin Brittenstraat, de Peter Schatstraat en de Leonard Bernsteinstraat gaat op 8 juni 2020 van start. Joost de Wit en Jessica Scheurich ontwierpen het, in samenspraak met bewoners.
werken
wonen

Horeca Zuidas start weer op

De terrassen zijn weer van stal gehaald, de restaurants zijn weer open. Ook de horeca in Zuidas krabbelt langzaamaan weer op. Hoe hebben Market 33 en De Nieuwe Poort de afgelopen maanden ervaren? En zijn ze klaar voor bezoek?
werken

RAI Amsterdam ingericht als corona-testlocatie

Sinds dinsdag 2 juni 2020 kunnen bewoners van Amsterdam en de regio Amstelland met milde klachten zich laten testen op het coronavirus in RAI Amsterdam. Dat met de auto, fiets of lopend. De locatie blijft tot en met 1 september open.
werken
wonen
10

Uitnodigend groen rondom hotel nhow Amsterdam RAI

De omgeving rondom het hotel nhow Amsterdam RAI is fraai opgeknapt. De ronde vormen en het groen zien er uitnodigend uit. Bovendien is het gebied overzichtelijk geworden voor zowel voetgangers, fietsers als automobilisten.
wonen
4

Eerste sleutels voor The George overhandigd

The George is zo goed als af, de eerste bewoners hebben de sleutels al gekregen. Helemaal klaar is het nog niet. Hoofduitvoerder Michel Zondag: ‘Zo’n oplevering is altijd een hectische periode, omdat alles samenkomt.’
werken
5

Metamorfose station RAI voltooid

Hoewel het er voorlopig waarschijnlijk stil zal zijn, is de vernieuwing van station Amsterdam RAI nu eindelijk helemaal zichtbaar voor reizigers en publiek. In maart 2020 ging de nieuwe fietsenstalling al open, nu is de metamorfose compleet.
werken
wonen
5

Valley maakt meters

De bouwers van Valley werken inmiddels zowel aan de ruwbouw als de afbouw. ‘Het is in de huidige situatie vrij uniek dat ons team van 150 man nog compleet aan het werk is,’ vertelt bouwplaatsmanager Ruud van der Thiel.
werken
2

Op 1,5 meter afstand in Zuidas

Inmiddels beginnen we, na bijna twee maanden, al iets te wennen aan de anderhalve metersamenleving. Ook in Zuidas. Fotografen Jan Vonk en Marcel Steinbach legden het vast.
werken
wonen
1

De ondersteuners van zorgverleners in beeld

We weten allemaal dat van zorgverleners momenteel een bovenmenselijke inzet wordt gevraagd. Minder bekend is dat achter hen ondersteuners staan die overuren draaien. Zo ook in Amsterdam UMC, locatie VUmc. Fotograaf Jan Vonk legde het vast.
wonen
2

3Violas veroveren harten in Zuidas – en elders

Ze zaten op hun balkons en hingen uit hun ramen. Honderden bewoners van Zuidas genoten tijdens deze bijzondere Koningsdag 2020 van drie violisten die op daken en binnentuinen hun ontroerend mooie repertoire speelden. Velen elders keken mee.
wonen
1

Wegens succes extra concert op Woningsdag

Uitverkocht is in dit geval onmogelijk, maar op veler verzoek geven de 3Violas op Woningsdag 27 april een extra concert in Zuidas. En wel vanuit de binnentuin van wooncomplex Ella. Woont u elders? Ook dan kunt u via een livestream meegenieten.
werken
6

Transformatie Tripolis-Park gestart

‘Er is niets leuker dan werken aan een project dat technisch ingewikkeld is.’ Niels Beentjes is werkvoorbereider bij G&S Bouw en in deze rol verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van Tripolis. Beentjes vertelt waar ze aan werken.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 24
 11. Volgende