skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
reizen
23

Het middendeel van de De Boelelaan, wat gaan we er doen?

Zwemmen in de De Boelegracht? Klinkers of asfalt op de De Boelelaan? Minder parkeerplaatsen? Meer bruggetjes? Belangstellenden kwamen op 12 juni 2019 bijeen om te praten over de herinrichting van het middendeel van de De Boelelaan.
wonen
2

Speciale behandeling linden De Boelelaan

De De Boelelaan gaat op de schop. Maar dat betekent niet dat alle Hollandse linden tussen de Beethovenstraat en de Parnassusweg moeten wijken. Met veel bomen willen we juist rekening houden. We hebben drie behandelplannen bedacht.
wonen
21

Voortgang van de ontwikkeling Zuidas-gebied Verdi

Hoe staat het met de ontwikkeling van Verdi, het Zuidas-gebied tussen de Amstelveenseweg, het Amsterdamse Bos, de Nieuwe Meer en de Schinkel? Wel, daar werken we hard aan. We praten u graag bij over de stand van zaken.
1

Als u een groen idee heeft, zeg het dan

We hebben ambitieuze plannen om Zuidas groener te maken. Die plannen zijn goed doordacht, maar niet allesomvattend. Daarom zijn we zeer benieuwd naar uw ideeën. En naar de initiatieven die u zelf wilt nemen. Voor de realisatie is geld beschikbaar.
wonen
4

Groene aandacht voor Zuidas: van 'tiny forest' tot moestuinieren

‘Zet regentonnen neer. Bewoners kunnen het water gebruiken voor hun groen.’ ‘Groen aanleggen is één, maar onderhouden is twee. Is daar aan gedacht?’ De kick-off ‘Maak het Groen!’, op 7 mei 2019 in Circl, leverde ideeën en kritische opmerkingen op.
werken

Stem op de Bewuste Bouwer Zuidas

Welke aannemer is de meest bewuste bouwer, ofwel de ‘beste buur’ van Zuidas? Breng uw stem uit en bepaal wie de Bewuste Bouwer Zuidas Award 2019 wint! U kunt 16 bouwplaatsen beoordelen en u maakt daarmee kans op een dinerbon.
wonen
5

Doe mee met 'Zuidas, maak het groen!' via de app

Zuidas groener maken, dat wilt u toch ook? Dat komt goed uit, want speciaal voor het vergroenen van Zuidas starten we een discussie via een app op uw telefoon. Ook u kunt daaraan deelnemen en ideeën uitwisselen en verder brengen.
wonen
5

Vier meter meningen over het Europapleintje

‘Vertel me een verhaal …’. Dat was de leidraad waarlangs we onze zoektocht naar een mooie en aantrekkelijke invulling van het pleintje tegenover de RAI zijn gestart. Tussen 3 en 6 april kon iedereen zich laten informeren en meedenken.
wonen
23

Eindelijk 'stromend water' bij de Rivierenbuurt

De Rivierenbuurt krijgt een entree die zijn naam eer aan doet: een videokunstwerk dat stromend water toont. Het komt op het Europaplein en heet Virtual Fountains. Het is onderdeel van een parkje dat hier komt. Bewoners praten mee.
werken
9

Definitieve inrichting Gershwin-zijstraten duurt nog even

De inrichting van de grote ‘bakken’ in de Benjamin Brittenstraat, de Peter Schatstraat en de Leonard Bernsteinstraat laat langer op zich wachten dan gewenst. Deze inrichting komt tot stand in een bijzondere samenwerking met de bewoners.
wonen
15

Belangrijke documenten voor ontwikkeling Verdi ter inzage

Het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam heeft op 26 februari 2019 een aantal belangrijke documenten voor de ontwikkeling van Verdi (het gebied tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en de Nieuwe Meer) vrijgegeven voor inspraak.
1

Uitvoeringskaarten 2019 voor Zuidas en Zuidasdok

Elk jaar maken we een kaart van alle uitvoeringsprojecten in Zuidas in dat lopende jaar. In 2019 werken we aan 27 projecten die te maken hebben met het vastgoed in Zuidas en 21 projecten die vallen onder de infrastructuur.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 14
 11. Volgende