skip to main content
Omfietsen wegens werkzaamheden bij het Atrium

Fietsers en wandelaars naar de overkant

In totaal fietsen er 3.817 fietsers per dag over de Parnassusweg (gemiddeld, dus niet per se vandaag). Waarschijnlijk stappen er bij slecht weer iets minder mensen op de fiets.

Deze fietsers en ook voetgangers moeten vanaf 13 februari even opletten op de Parnassusweg als ze de stad in fietsen. Het fietspad aan de Parnassusweg ter hoogte van de Strawinskylaan, in de richting van de stad (aan de kant van het Atrium) is namelijk vanaf februari voor een lange tijd afgesloten. Omfietsen kan via de overkant van de Parnassusweg. Wanneer u wilt oversteken zijn er de eerste periode tijdens spits verkeersregelaars om u een handje te helpen bij de oversteek. Door middel van borden geven wij duidelijk aan waar u het beste kunt oversteken.

Bushalte ‘Strawinskylaan’ opgeheven

Als gevolg van de werkzaamheden voor het Atrium wordt de bushalte recht voor het Atrium opgeheven. Het gaat hier om de bussen 241 en 242 die rijden in de richting van Station Zuid. Er komt een tijdelijke halte iets eerder op de Parnassusweg, bij de Kiss&Ride zone aan de zuidzijde van de A10.