skip to main content
Parkeerterrein P15 grotendeels opgeheven, per 1 november 2016

Door de start van de werkzaamheden ten behoeve van de bouw van de Valley – een complex van 60.000 m2 op het P15 terrein – en de beperkte capaciteit op De Boelelaan Oost en de Strawinskylaan vanwege werkzaamheden, kan dit terrein niet meer gebruikt worden als parkeervoorziening.

Vanaf 1 november 2016 heffen we 301 van de in totaal 413 parkeerplaatsen aan de noordkant van P15 op. Aan de zuidkant blijven nog 112 parkeerplaatsen bestaan. Deze heffen we op op het moment dat ook dit gedeelte als bouwterrein in gebruik genomen wordt (in de loop van 2018).

Parkeert u momenteel op P15? Houdt u er dan rekening mee dat vanaf 1 november a.s. P15 aanzienlijk minder parkeerplaatsen heeft. Alternatieven zijn de openbare parkeerplaatsen aan de Europaboulevard en de parkeergarages van de RAI. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vorm van vervoer, zoals OV of fiets.

Wilt u meer informatie over parkeren bij de RAI? Ga dan naar de website van de RAI.

Geef uw mening