skip to main content
Zuidas bouwt derde fietsparkeergarage

Het voorbereidende werk voor de stalling onder de Vijfhoek is inmiddels klaar. Kabels en leidingen zijn verlegd en het veldje met spelende kinderen is verdwenen. De komende tijd gaat aannemer Van Boekel Zeeland damwanden drukken en funderingspalen draaien. Daarna komen de wanden, de fundering en het dak aan de beurt. In oktober 2017 zijn we daarmee klaar. Omdat het dak dan op de garage ligt, werkt de aannemer grotendeels ondergronds verder. Een deel van de openbare ruimte kunnen we daardoor in oktober weer teruggeven aan de omgeving. Maar ook dan nog zal er een bouwterrein in gebruik zijn. De garage gaat in april 2018 open.

De damwanden doen hun werk

Trillen wanneer drukken echt niet lukt

Mede mogelijk gemaakt door

Geef uw mening