skip to main content
The Breakfast Club nu ook in Zuidas

Het weekend voorafgaand aan de opening werd nog hard gewerkt om het interieur tot in de puntjes op orde te krijgen. Met de kwast in de hand vertelt Tim van Dijk waarom hij en mede-eigenaar Menno Visser voor Zuidas hebben gekozen om hun vierde Amsterdamse filiaal van The Breakfast Club te vestigen. ‘Zuidas is een stadsdeel waar veel gebeurt, het is dynamisch. Er komen veel zakenmensen maar er wordt ook steeds meer gebouwd voor bewoners. Wij mikken voor de helft op zakelijke klanten en de helft bewoners.’

The Breakfast Club is zeven dagen per week geopend. Vooral met het oog op zakelijke klanten is de club op donderdag en vrijdag open tot 22.00 uur. Alle andere dagen tot 18.00 uur. In de weekenden is het vrij rustig in Zuidas, weet Tim, maar hij heeft de bouwplannen bekeken en hij voorziet dat zijn zaak ook een buurtfunctie krijgt en op zaterdag en zondag voldoende klandizie zal aantrekken.

Mede-eigenaar Tim van Dijk van The Breakfast Club

Geef uw mening