Zuidas Leeft

Klein knus kerstplekje op het Gershwinplein

Het Gershwinplein is sinds vorige week opgevrolijkt met een 'kerstzitje': een houten bankje, omringd door gezellig verlichte kerstbomen. Een leuke ontmoetingsplek om samen met buurtgenoten een glühweintje te drinken.

De kerstbomen en het bankje komen voort uit de Doe en Denktanks van bewoners, ondernemers en gemeente over het verlevendigen van het Gershwinplein. Wat is een beter moment om het plein wat op te fleuren dan de kerstperiode? We hopen dat de kerstbomen het plein een stukje gezelliger zullen maken tijdens de donkere maanden van het jaar.

Adopteer een kerstboom

De kerstbomen zijn van Adopteer een Kerstboom, een biologische kerstboomkwekerij. Na afloop van de feestdagen worden de bomen opgehaald en weer terug in de grond geplant, zodat ze volgend jaar opnieuw geadopteerd kunnen worden. Op deze manier kunnen de bomen zo’n vier à vijf jaar mee gaan. De bomen zijn versierd met LED-lampjes.

Iets organiseren?

Lijkt het u leuk om voor uw buurt iets bij de kerstbomen op het plein te organiseren? Dan vinden we het natuurlijk heel leuk om daarover iets te zien of te horen. Laat van u horen via contact@zuidas.nl.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

100%Nuttig
5 van de 5 mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel

'
3 januari 2018 | 13:56

Math

Een bankje er bij en bloemen in de houten bloembakken.
Bewoners willen er vast voor zorgen dat de bakken mooi blijven ennuh….goed voor de bijen toch?
Ik help wel mee!

Schrijf een reactie
1
+1
'
3 januari 2018 | 12:14

Peter Wessels

dit plekje moet blijven op dit TE SAAIE plein

OF EEN BETER IDEE

Schrijf een reactie
2
+1