Bereikbaarheid

P-garage Ravel bijna klaar, werk in Vivaldistraat

De parkeergarage Ravel is half januari klaar en biedt plaats aan 360 auto’s. Hiermee verdwijnen ook in januari de parkeerplaatsen van P15, rondom de bouwkeet van het project Valley aan de Beethovenstraat.

Herinrichten van de Vivaldistraat

We gaan de Vivaldistraat opnieuw inrichten. Het gaat om het noordelijk deel van de straat, ter hoogte van Cross Towers (EY) tot aan de Barbara Strozzilaan. Er komt nieuwe bestrating en in het midden van de weg een groenstrook met bomen. Cross Towers blijft tijdens de werkzaamheden via loopschotten bereikbaar. Ook de parkeergarage van Cross Towers blijft bereikbaar. Het laden en lossen van het gebouw gebeurt via de Spoorslagsloot. De aannemer start begin december aan de westkant van de straat, de kant van de parkeergarage. Vanaf januari 2018 wordt de oostzijde van de straat aangepakt. De verwachting is dat de werkzaamheden in juni 2018 gereed zijn.

Bestemming garage

De parkeergarage Ravel is het overgrote deel bestemd voor de gebruikers van het kantoor Cross Towers. Daarnaast kunnen bezoekers van AFC gebruikmaken van de garage en is het resterende deel van de plekken beschikbaar voor gebruik door de omgeving. Het bedrijf Q-Park beheert de garage. De entree van de garage wordt ontsloten via de Vivaldistraat.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel