Bereikbaarheid

Planning werkzaamheden Fred. Roeskestraat

De vernieuwing van de Fred. Roeskestraat nadert haar voltooiing, maar tot en met april wordt er op diverse plaatsen nog gewerkt. De straat blijft voor alle verkeer toegankelijk, wel zijn er  omleidingen. Op 14 november is er een inloopbijeenkomst.

Om de straat voor iedereen altijd bereikbaar te houden, doen we niet alles tegelijkertijd. Dat betekent wel dat u over een langere periode hinder kan ondervinden van het werk. Alle gewijzigde rijroutes worden met borden aangegeven en ook verkeersregelaars zetten zich in om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. In dat verband worden leerlingen (en hun ouders) van de diverse scholen aan deze straat aangemoedigd om niet met de auto, maar met de fiets of te voet te komen.

Planning

We werken van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 en 19.00 uur. De planning is als volgt:

  • Van 20 november tot en met februari 2018 werken we aan de voorzijde van de gebouwen De Fred, British School en de Rietveld Academie;
  • In januari en februari 2018 werken we aan de voorzijde van het gebouw Boutique Offices (voormalig Olympic Plaza);
  • Van februari tot en met april 2018 werken we aan de voorzijde van de gebouwen van de Rietveld Academie en Loyens & Loeff.

Bestrating en beplanting

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de bestrating, er worden bloemperken aangelegd en bomen geplant. Ter hoogte van gebouw Telesto en Boutique Offices (voorheen Olympic Plaza) gaan we kabels en leidingen in de grond (ver-)leggen.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 14 november bent u tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom bij een inloopbijeenkomst in het Geert Groote College (Fred. Roeskestraat 84, 1076 ED Amsterdam). Medewerkers van Zuidas kunnen u dan alles vertellen over de (geplande) werkzaamheden.

De omwonenden van deze straat zijn ook per brief geïnformeerd.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel