Bereikbaarheid

Vanaf 20 november werk aan de Strawinskylaan

In de avonden en nachten van maandag 20 november, dinsdag 21 november, woensdag 22 november en donderdag 23 november vinden werkzaamheden plaats aan de Strawinskylaan. Er wordt gewerkt van 22.00 tot 6.00 uur.

Het gaat om de vervanging van het tijdelijke hekwerk langs de tramhaltes op de Strawinskylaan door een definitief hekwerk. Wij verwachten dat het verwijderen van het oude hekwerk en het plaatsen van de nieuwe hekken geringe geluidhinder zal veroorzaken. We doen ons best de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden op 20 en 21 november is de noordelijke rijbaan van de Strawinskylaan (de kant van de Irenebuurt) afgesloten voor al het autoverkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Parnassusweg. Op 22 en 23 november is de zuidelijke rijbaan van de Strawinskylaan (de kant van het Zuidplein) afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Beethovenstraat. De parkeergarages aan de Strawinskylaan blijven toegankelijk, bezoekers voor de garages worden begeleid door verkeersregelaars.

De afsluiting heeft geen gevolgen voor de dienstregeling van tram 5 en de bussen.

Voorbereiding Zuidasdok

De Strawinskylaan heeft een nieuwe inrichting gekregen, dit in voorbereiding op de werkzaamheden voor Zuidasdok en de nieuwe route van de Amstelveenlijn. Het straatprofiel is gewijzigd, de tram- en bushaltes zijn vergroot en er is een nieuw wisselspoor aangelegd voor de Amstelveenlijn die van 2020 tot en met 2028 zijn eindpunt heeft op de Strawinskylaan.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

100%Nuttig
1 van de 1 mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel