skip to main content
Bijzondere ontmoeting op Valentijnsdag

Dat is precies wat De Nieuwe Poort doet, op 17 februari 2018, vanwege Valentijnsdag. De ervaring leert dat er een fantastische uitwisseling plaatsvindt van bijzondere verhalen en inspiratie. Met als resultaat een mooie herinnering voor goed. Onder het motto ‘Voor je het weet, heb je een date!’ ontmoeten jonge professionals en senioren elkaar, van 12.00 tot 18.00 uur.

Kies een uitje

Na een gezamenlijke lunch en een spannend matchingspel, waarbij ouderen en jongeren aan elkaar gekoppeld worden, kiezen de koppels een uitje wat bij hen past. Dit kan variëren van het varen door de grachten, het spelen van oud-Hollandse spelletjes tot een rondleiding door het Rijksmuseum. Tijdens een afsluitende borrel worden ervaringen van de dag met elkaar gedeeld.

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar.

Valentijnsdag De Nieuwe Poort 2017

Vrijwilligers gewenst

Wat is er nodig om deze Valentijnsdag tot een succes te maken? De Nieuwe Poort zoekt vrijwilligers. Hoe meer er zijn, hoe meer senioren we kunnen uitnodigen voor deze speciale dag. Natuurlijk trakteert de young professional. De schade bedraagt 15 euro. Maar het levert veel op. Naast een lunch, uitje en borrel, vooral veel wijze levenslessen en mooie verhalen van de date met een senior.

Belangstelling?

Het aanmelden kan via de volgende link.

Geef uw mening