skip to main content
Zuidas zet de bloemetjes buiten

‘Een tulp voor iedere Amsterdammer’ is het motto van het Tulp Festival 2018, dat vanaf het Paasweekend de hele maand april (of zolang de tulpen bloeien) het Amsterdamse straatbeeld opfleurt: van Noord tot Zuidoost en van Oost tot Nieuw-West. Het Tulp Festival stuurt u niet alleen op ontdekkingsreis door Zuidas, maar ook door andere delen van Amsterdam. Honderdduizenden tulpen in potten en in de volle grond zorgen voor een kleurrijk ‘lint’ dwars door de stad. Een wandeling of fietstocht langs de meer dan 80 locaties is een prachtige manier voor Amsterdammers en bezoekers om de hoofdstad op een verrassende manier te verkennen.

Groenplan

De deelname van Zuidas aan het Tulp Festival is een onderdeel van ons Plan voor een Groene Zuidas. Daarin staat de kwaliteit van de publieke ruimte centraal. We vergroenen Zuidas en bieden ruimte aan groene initiatieven. Het Tulp Festival is een concreet voorbeeld van zo’n initiatief.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar tulpfestival.com

Geef uw mening