skip to main content

Kom je ook naar de tweede editie van Zuidas Engage? Deze belooft nét als de eerste editie spetterend te worden. Tijdens deze avond, – georganiseerd door ondernemersplatform Zuidas Services, Amsterdam Zuidas en Stadsdeel Zuid, kun je in gesprek met andere Zuidassers en kan je een workshop volgen over een thema naar keuze.

Meer uitleg over deze workshops volgt op Facebook.

Waar & wanneer

Dinsdagavond 20 maart
18:00 tot 21:00 uur
Tribes – ITO Toren
Gustav Mahlerplein 28

Je bent welkom vanaf 18:00 uur, maar later instromen kan ook. Laat even weten of je komt door je hier aan te melden. Dit event is Nederlandstalig.

 

Gerelateerde artikelen

Zuidas strijdtoneel van Japanse exoten

Je zou het niet zeggen, maar langs het Piet Kranenbergpad woedt momenteel een strijd tussen twee Japanse exoten. De Japanse bladvlo neemt het op tegen de immer welig tierende Japanse duizendknoop. Wij zijn voor de vlo.
reizen
werken
wonen
4

We vervangen 70 putdeksels op Zuidplein

Vanaf 26 oktober tot en met 13 november 2020 vervangen we de 70 putdeksels op het Zuidplein. Reden: met harde regenval stroomt het water niet goed weg.
werken
wonen
3

Glijden bij Tripolis Park

Je knippert even met je ogen en opeens staan er twee enorme betonnen torens van 45 meter hoog tussen Tripolis Park en de A10. ‘Doordat we de torens hebben gemaakt met een glijbekisting, waren ze na 18 dagen al klaar’, zegt Henry de Koning.
Meer artikelen