Bereikbaarheid

Gratis én snel van Noord naar Zuid

Een maand lang helemaal gratis met de splinternieuwe Noord/Zuidlijn. Woont u ten noorden van Amsterdam en rijdt u met de auto naar Zuidas? Dan is dit aanbod voor u.

In september, oktober of november parkeert u gratis op de P+R Noord en stapt dan op de Noord/Zuidlijn, die u in 15 minuten naar Zuid brengt. Niet meer vaststaan op de ring, maar comfortabel doorrijden. Wees er op tijd bij want het aantal plekken is beperkt!

Kwartiertje rijden

Het startpunt van de Noord/Zuidlijn heeft een volledig nieuwe P+R, een nieuw regionaal busstation en een fietsenstalling. Vanaf station Noord bent u in vijf minuten in het centrum en binnen een kwartier bij RAI en station Amsterdam Zuid.

Bereikbaarheid Zuidas

Om u kennis te laten maken met de voordelen van P+R en de nieuwe metroverbinding biedt het GVB een Zuidaspas, Hello Zuidas een maand lang gratis met de metro, en Zuidasdok een maand gratis parkeren op P+R Noord. Met dit aanbod onderzoeken Hello Zuidas en Zuidasdok of de nieuwe metro in combinatie met de nieuwe parkeerfaciliteit bijdraagt aan de bereikbaarheid van Zuidas. Dat is van groot belang als volgend jaar de werkzaamheden voor Zuidasdok starten.

Hoe het werkt

Geef via servicepoint@hellozuidas.com door in welke maand u wilt meedoen. U ontvangt een Zuidaspas. Neem vanaf de A10 afrit S116 en parkeer uw auto op P+R Noord. Reis vanaf het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, direct ernaast gelegen, in nog geen 15 minuten naar Zuidas. Uw collega’s hierop attenderen, is natuurlijk van harte welkom.

Fietsen?

Fietst u liever naar station Noord? Vanaf 17 september kunt u een maand lang een e-bike uitproberen. Meld u aan op lowcardiet.nl

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel

'
9 oktober 2018 | 12:21

Saskia | Amsterdam Zuidas

Wat bedoel je Menno? Parkeren buiten Zuidas is juist één van de doelen van deze actie. Vooral omdat we nu zo’n goede metroverbinding erbij hebben.

Schrijf een reactie
+1
'
9 oktober 2018 | 08:32

menno

En parkeren in Zuid wordt niet benoemd! Vreemd

Schrijf een reactie
1
+1