Zuidas Leeft

Voetbal op 12 oktober mee om de Zuidascup 2018

De Zuidascup komt er weer aan, hét voetbaltoernooi voor bedrijven en andere organisaties in Zuidas. Het inschrijfgeld dat teams betalen, komt ten goede aan Sportclub Only Friends, een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking.

Het toernooi vindt plaats op 12 oktober, bij AFC aan de De Boelelaan. Het is al de zeventiende editie. Was de afgelopen jaren Amsterdam Zuidas de organisator van dit prestigieuze sportevenement, dit jaar heeft NDI ICT Solutions het stokje overgenomen.

Sportclb Only friends

Teams – zeventallen – kunnen zich inschrijven voor 250 euro. Deze inschrijfkosten worden dit jaar volledig gedoneerd aan Sportclub Only Friends. Deze sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking, draait op 150 vrijwilligers en biedt 25 verschillende sporten aan in Amsterdam Noord.

Bekijk een filmpje over Sportclub Only Friends

Meldt uw team aan

Meedoen aan de Zuidascup 2018 kan door als team een e-mail te sturen naar zuidascup@ndi.nl of door het contactformulier in te vullen. Een team heeft minimaal 7 spelers en een wedstrijd duurt 15 minuten. De kosten voor deelname, inclusief borrel, zijn €250,- exclusief BTW.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel