skip to main content
Kom naar Open Toren Dag en bekijk Zuidas van boven

Het is de zevende Open Toren Dag in Amsterdam en ieder jaar groeit de belangstelling. In de stad doen in totaal 21 historische en hedendaagse torens mee. Voor de hedendaagse torens is Zuidas de ideale plek. Tussen 10.00 en 16.00 uur openen zes torens voor u de deuren. Let op: aanmelding vooraf is vereist. Traditiegetrouw doet ABN AMRO mee. Vanaf bovenin heeft u een magnifiek uitzicht over de stad, over Schiphol en over de werkzaamheden aan onder meer Zuidasdok.

Zuidas-maquette bovenin ABN AMRO

Wij slepen een maquette van Zuidas naar boven en praten u bij over alle ontwikkelingen. Verder kunt u terecht bovenop Element Amsterdam Hotel aan de A.J. Ernststraat, op de Symphonytoren waarin Arcadis kantoor houdt, op een van ‘s werelds meest duurzame gebouwen The Edge, de thuisbasis van onder meer Deloitte en Salesforce, en op hotel Crowne Plaza Amsterdam – South. U kunt zich aanmelden via bovenstaande links naar de betreffende gebouwen. Helaas is een bezoek aan de Marathontoren van het Olympisch Stadion (okay, randje Zuidas) volgeboekt.

Geef uw mening