skip to main content
11 april: presentatie Duurzaamheidsverslag 2018

Het duurzaamheidsverslag beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen in Zuidas op het gebied van duurzaamheid in het afgelopen jaar. Het gaat om maatregelen, initiatieven en projecten van het bedrijfsleven, de gemeente en van andere organisaties. Op 11 april kunt u een interessante en dynamische bijeenkomst verwachten, waarbij verschillende sprekers hun duurzame acties in Zuidas toelichten. U bent van harte welkom. Maar let op: meldt u zich aan, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Hoogste duurzaamheidscertificaat

De bijeenkomst vindt plaats in het kantoor van de Goede Doelen Loterijen, dat in december 2018 officieel werd geopend door koningin Máxima. Het gebouw beschikt over het hoogste duurzaamheidscertificaat: (BREEAM-NL In-Use Outstanding). Een uiterst geschikte plek dus om het duurzaamheidsverslag te presenteren.

Informatie

Locatie:            Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam
Inloop:              15.30 uur
Programma:     16.00 uur tot 17.00 uur

Na het programma is er een feestelijke borrel in La Lotteria, het café/restaurant van de Goede Doelen Loterijen.

Het nieuwe parkje Vijfhoek, bovenop de stalling Strawinskylaan

Geef uw mening