Bereikbaarheid

Prijsje winnen? Vul de mobiliteitsenquête in

Wilt u dat Zuidas nog beter bereikbaar wordt? Vul dan via deze link de mobiliteitsenquête in. Die geeft ons inzicht in hoe u van en naar Zuidas reist en dat biedt ons de mogelijkheid de bereikbaarheid verder te verbeteren. Daarbij kunt u, door mee te doen, leuke prijzen winnen!

Deze enquête is een jaarlijks terugkerend fenomeen, op initiatief van de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas. In een jaar verandert er namelijk veel in Zuidas. Het aantal werknemers en bewoners stijgt snel. En ook het aantal mensen dat gebruik maakt van station Amsterdam Zuid groeit, zelfs sneller dan aanvankelijk gedacht. Ondertussen is de A10 Zuid een van de drukst bereden snelwegen van ons land. Om goed te kunnen inspelen op uw mobiliteitsbehoefte van nu en straks wil de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas in kaart brengen hoe reizigers nu van en naar Zuidas komen.

Korting en prijzen

Doet u ook mee? Dan doet u niet alleen ons een plezier, maar ook uzelf. Als u de enquête invult, ontvangt u 10% korting op het assortiment van JUIZZ (behalve voor de babboe bakfietsen). Daarnaast verloten we onder de deelnemers 3 tegoedbonnen van 100 euro, te besteden bij Het Zwarte Fietsenplan. En ook nog eens 3 keer 100 minuten gratis gebruik van Fetch Car Sharing.

De Taskforce Bereikbaarheid Zuidas

De Taskforce Bereikbaarheid Zuidas bestaat sinds 2016. Het is een initiatief van een groot aantal partijen in Zuidas: VU, Houthoff Buruma, World Trade Center, AkzoNobel, ORAM, OVG Real Estate, RAI Amsterdam, Zuidasdok, Amsterdam UMC, gemeente Amsterdam, Deloitte, Vesteda, ABN AMRO, Accenture en CBRE.

Vul hier de mobiliteitsenquête in.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel