skip to main content
Op Woningsdag klinken violen in Zuidas

Je kijkt nu live naar de 3Violas

De violen worden bespeeld door de 3Violas: Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller.

Update planning

Er is een vierde concert toegevoegd, daarom is de planning aangepast. Om 13.00 uur spelen de 3Violas op het dak van Intermezzo, om 13.45 uur verhuizen ze naar de binnentuin van Ella, om 14.30 uur naar de binnentuin van Xavier en om 15.30 uur zijn ze te vinden op het dak van de Gershwin Brothers (tijden onder voorbehoud). De concerten zijn kort maar krachtig en hebben een lengte van 15 minuten. Wat ze precies gaan spelen is nog een verrassing.

Vrolijk

‘We vinden het heel leuk dat we dit mogen doen’, zegt Geerten Feller. ‘Normaal is Koningsdag voor ons een hoogtepunt en bouwen we een feestje in de stad, maar dat is dit jaar niet aan de orde. Daarom vinden we het extra bijzonder dat we toch nog wat te doen hebben en we Zuidassers blij kunnen maken.’ Het trio staat bekend om hun energieke stijl. Wat kunnen bewoners verwachten? ‘Een afwisselend concert met muziek waarbij je kunt wegdromen, maar ook kunt dansen. Het wordt in ieder geval vrolijk.’

Kadootje

Dit initiatief is ons kadootje aan de bewoners. Geniet op uw balkon van de prachtige klanken en maak er thuis een feestje van. Heeft u geen balkon of woont u te ver weg om het goed te horen? Geen nood, we streamen de concerten live, of bekijk ze op onze Facebookpagina. Bewoners van Summertime kunnen meeluisteren met het concert dat op het dak van Intermezzo wordt gegeven. Alvast een fijne Woningsdag.

Geef uw mening

Margo

Geweldig. Verheug me.

katja mali

Ooo wat ontzettend leuk. Een lunchconcert @home!!!