skip to main content
Wegens succes extra concert op Woningsdag

Optreden van de 3Violas tijdens het Grachtenfestival 2019, in het in aanbouw zijnde nhow Amsterdam RAI hotel. Foto: Marcel Steinbach

We kregen de afgelopen dagen nogal wat vragen van Zuidas-bewoners of de 3Violas ook bij hun appartementencomplex in Zuidas konden optreden. Helaas lukt het niet alle verzoeken te honoreren. Maar we zijn heel blij dat het is gelukt om nog een vierde locatie toe te voegen: wooncomplex Ella. De violisten Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller pakken daar muzikaal uit in de binnentuin. Op het programma stonden al de daken van Intermezzo en Gershwin Brothers, en de binnentuin van Xavier.

Planning

De planning voor de optredens is nu als volgt:

– 13.00 uur: dak  Intermezzo

– 13.45 uur: binnentuin Ella

– 14.30  uur: binnentuin Xavier

– 15.30 uur: Gershwin Brothers

Let op: deze planning is onder voorbehoud.

Livestream

De korte concerten (circa 15 minuten per locatie) zijn dus door nogal wat Zuidas-bewoners live te volgen. Woont u niet in de buurt? Niet getreurd: we zenden de optredens ook live uit. U komt dus niet naar het concert, het concert komt naar u. Via de livestream ziet u hoe laat en waar de optredens plaatsvinden.

Wij wensen u een aangename, muzikale Woningsdag.

Geef uw mening

Floor Pfister

Hartikke leuk!