skip to main content
Stem op de beste 14 buurtplannen

De initiateven variëren van het plaatsen van buurtbankjes tot een tv-serie over werken, wonen en vrije tijd in Zuidas. Alle 14 plannen vindt u op deze pagina, waar u ook kunt stemmen en de uitslag kunt volgen. Om uw stem uit te brengen is het wel een vereiste dat u in Zuidas of Buitenveldert woont. Stemmen kan alleen met een code die u als bewoner in de brievenbus heeft gehad. Code kwijt? Geen probleem: stuur een mail met uw naam en adres naar buurtbudgetzuid@amsterdam.nl.

Alle wijken aan bod

Onder het motto ‘u weet als bewoner wat goed is voor de buurt’, is het buurtbudget in het leven geroepen. Alle – vaak geclusterde – wijken in Amsterdam komen aan bod en krijgen een bedrag toegekend om aan verschillende initiatieven te besteden. De 14 plannen voor Buitenveldert en Zuidas die nu in de finale staan, zijn het resultaat van een eerdere stemronde. Daarin waren alle ideeën welkom, zowel groot als klein. Bewoners, ondernemers en organisaties konden in de hele maand juni 2020 plannen indienen. Tot en met 10 juli 2020 konden deze plannen online worden ‘geliket’. Nadat ze op haalbaarheid getoetst waren, gingen de 14 plannen met de meeste likes door naar de finaleronde. Die loopt nu. Dus laat uw stem horen.

Geef uw mening

waterstoffiets@gmail.com

gemeente amsterdam doet er heel weinig aan om amsterdam milieu vriendelijk temaken en waarom niet omdat je met kartel politiek temaken te hebben,die moet eerst opzij geschoven worden die staan namelijk in de weg bijv kijk naar de E-Baterijen handel...……...