Zuidas Leeft

Op Woningsdag klinken violen in Zuidas

Op Woningsdag 2020 zullen drie violisten Zuidas opluisteren met hun spel. Ze strijken neer op de daken van Intermezzo en de Gershwin Brothers en in de binnentuinen van Ella en Xavier.

Je kijkt nu live naar de 3Violas

De violen worden bespeeld door de 3Violas: Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller.

Update planning

Er is een vierde concert toegevoegd, daarom is de planning aangepast. Om 13.00 uur spelen de 3Violas op het dak van Intermezzo, om 13.45 uur verhuizen ze naar de binnentuin van Ella, om 14.30 uur naar de binnentuin van Xavier en om 15.30 uur zijn ze te vinden op het dak van de Gershwin Brothers (tijden onder voorbehoud). De concerten zijn kort maar krachtig en hebben een lengte van 15 minuten. Wat ze precies gaan spelen is nog een verrassing.

Vrolijk

‘We vinden het heel leuk dat we dit mogen doen’, zegt Geerten Feller. ‘Normaal is Koningsdag voor ons een hoogtepunt en bouwen we een feestje in de stad, maar dat is dit jaar niet aan de orde. Daarom vinden we het extra bijzonder dat we toch nog wat te doen hebben en we Zuidassers blij kunnen maken.’ Het trio staat bekend om hun energieke stijl. Wat kunnen bewoners verwachten? ‘Een afwisselend concert met muziek waarbij je kunt wegdromen, maar ook kunt dansen. Het wordt in ieder geval vrolijk.’

Kadootje

Dit initiatief is ons kadootje aan de bewoners. Geniet op uw balkon van de prachtige klanken en maak er thuis een feestje van. Heeft u geen balkon of woont u te ver weg om het goed te horen? Geen nood, we streamen de concerten live, of bekijk ze op onze Facebookpagina. Bewoners van Summertime kunnen meeluisteren met het concert dat op het dak van Intermezzo wordt gegeven. Alvast een fijne Woningsdag.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel

23 april 2020 | 21:46

Margo

Geweldig. Verheug me.

Schrijf een reactie
2
+1
22 april 2020 | 19:55

katja mali

Ooo wat ontzettend leuk. Een lunchconcert @home!!!

Schrijf een reactie
2
+1