skip to main content
Bezoek het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum online

Altijd al willen weten waardoor architect Rem Koolhaas zich liet inspireren, toen hij het hotel nhow Amsterdam RAI ontwierp? Hoe het komt dat zo veel kantoren zich hebben gevestigd in Zuidas? Of wilt u weten hoe veel nieuwe woningen er in de toekomstige woonbuurt Ravel komen? In de gele menubalk bovenaan deze pagina vindt u voortaan de menuknop Informatiecentrum. Hier vindt u een filmpje waarin we zo kort mogelijk het verhaal van Zuidas en Zuidasdok vertellen. Zeker de moeite waard.

Meer online

Maar er is meer. U vindt in ons online informatiecentrum feiten en cijfers over Zuidas, alles over wonen in Zuidas, meer over onze lespakketten en interessante informatie over de geschiedenis van Zuidas. We hopen binnenkort nog meer online te kunnen aanbieden. Kijkt u rustig rond. En zodra het weer mag, bent u natuurlijk van harte welkom in ons fysieke informatiecentrum in het WTC.

Geef uw mening