skip to main content
NoMA House

Het NoMA House biedt ruimte om te ontmoeten en samen te werken in een comfortabele en productieve werkomgeving. NoMA House is gebouwd in het midden van de ‘financial mile’ van Amsterdam, op een van de laatste vrije plots in het hart van de Zuidas, tegenover de ingang van station Amsterdam Zuid.

Dit nieuwe centrumgebied – met NoMA House als hoekpand centraal in het gebied – zal zich de komende jaren snel vullen, met een nieuwe generatie kantoren, hotels, appartementengebouwen en voorzieningen.

NoMA House biedt ruim 14.000 m2 verdeeld over elf verdiepingen. Het gebouw is extreem energie-efficiënt (BreeamOutstanding) en zeer flexibel, waardoor het makkelijk wordt om nieuwe lay-outconcepten in de toekomst te implementeren. De transparante architectuur, de verfijnde materialen en de prachtige buitenruimtes – een tuin in het hart van het gebouw, spectaculaire dakterrassen – maken NoMA House uitstekend geschikt voor bedrijven die hun individuele identiteit, kwaliteit en rust zoeken in de drukte van de Zuidas.

Duurzaamheid

Het NoMA House heeft het BREEAM- certificaat verkregen.

Specificaties

  • Opgeleverd: 2018
  • Start bouw: 2016
  • Grootte: 15.150m2, 47 meter hoog, 11 verdiepingen, kantoorruimte en een dakterras, commerciële ruimte, binnentuin
  • Opdrachtgever: NoMA House vof
  • Architect: Dam & Partners Architecten
  • Aannemer: Dura Vermeer Bouw Midden West

Gerelateerde artikelen

2

Start bouw van NoMA House

Op dinsdag 19 januari gaf wethouder Van der Burg officieel het startsein voor de aanvang van de bouw van het 12 verdiepingen tellende kantoorgebouw NoMA House. NoMA House staat voor North of Mahler en is een initiatief van Maarsen Groep en Beheer Brouwershoff.
2

Voorbereidend werk voor grondruil en bouw NoMA House

Het terrein op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan is onderdeel van een grondruil tussen de gemeente Amsterdam en SAX Vastgoed. Ter voorbereiding op de grondruil en daarna de start van de bouw van het kantoorgebouw NoMA House wordt dit terrein vanaf 19 oktober a.s. klaargemaakt voor ontwikkeling. Dit betekent onder andere dat het zuidelijk deel van het bosje langs de Parnassusweg wordt gekapt.