skip to main content
Informatiecentrum

Informatiecentrum

Wilt u meer weten over ontwikkelingen in Zuidas? Bezoek dan het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum. Kom naar ons toe in het WTC aan het Zuidplein. Of kijk via dit menu eens online rond.

Let op: het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum is tijdelijk gesloten, vanwege de landelijke en gemeentelijke maatregelen die nu gelden als gevolg van het coronavirus. U kunt ons bellen op 0800-5065 om te bespreken wat wel mogelijk is. Speciaal voor deze periode bieden we in ieder geval onderstaande online spoedcursus Zuidas aan.

Bezoek aan het informatiecentrum

Het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum is gevestigd in het WTC aan het Zuidplein in Amsterdam. U bent er van maandag t/m vrijdag van harte welkom, tussen 10.00 en 16.00 uur. Loop gewoon naar binnen, een van onze voorlichters staat u graag te woord. Wanneer u van plan bent met een groep te komen, bel (0800-5065) of mail (contact@zuidas.nl) ons dan even.

Wat kunt u verwachten?

Centraal in het informatiecentrum staat een grote maquette van het hele projectgebied Zuidas. Een van onze voorlichters praat u bij over ontwikkelingen en zoomt in op uw interessegebied. We beschikken over een tweede maquette die het verhaal van Zuidasdok vertelt. De komende tijd breiden we ons aanbod verder uit.

Bezoekadres informatiecentrum

Amsterdam Zuidas Informatiecentrum
World Trade Center, Centrale Hal
Strawinskylaan 59
1077 XW  Amsterdam