skip to main content
Zuidasdok construction live on webcam again

Ter plekke kijken is niet zo eenvoudig, omdat de bouw plaatsvindt tussen de sporen en achter bouwschuttingen. Maar via de twee webcams kijkt u eerste rang

Noordelijke camera

De noordelijke camera staat op het dak van het Atrium en geeft momenteel zicht op de bouw van de dakdelen 2 en 3 van de nog te bouwen Brittenpassage. Voor deze nieuwe reizigerstunnel zijn zeven dakdelen nodig. Het eerste dakdeel schoven we in november 2019 op zijn plek, het tweede bouwen we nu en het derde dakdeel het komend voorjaar. Zowel het tweede als het derde dakdeel schuiven we vanaf dit bouwterrein in augustus 2021 naar hun definitieve locatie.

Zuidelijke camera

De zuidelijke camera staat op het dak van Baker McKenzie en geeft zicht op het bouwterrein naast de snelweg A10 Zuid. Vanaf hier schoven we in november 2019 het eerste dakdeel door de A10 naar zijn plek. In een latere fase van het project zal deze camera ook weer interessant beeld opleveren.

Give your opinion

Willem

zuidelijke camera graag even schoon wissen. Dank

nico

wat is er mis met de zuidelijke camera ? Ik heb een wit beeld.