skip to main content
Bouw Zuidasdok weer live te zien

Ter plekke kijken is niet zo eenvoudig, omdat de bouw plaatsvindt tussen de sporen en achter bouwschuttingen. Maar via de twee webcams kijkt u eerste rang

Noordelijke camera

De noordelijke camera staat op het dak van het Atrium en geeft momenteel zicht op de bouw van de dakdelen 2 en 3 van de nog te bouwen Brittenpassage. Voor deze nieuwe reizigerstunnel zijn zeven dakdelen nodig. Het eerste dakdeel schoven we in november 2019 op zijn plek, het tweede bouwen we nu en het derde dakdeel het komend voorjaar. Zowel het tweede als het derde dakdeel schuiven we vanaf dit bouwterrein in augustus 2021 naar hun definitieve locatie.

Zuidelijke camera

De zuidelijke camera staat op het dak van Baker McKenzie en geeft zicht op het bouwterrein naast de snelweg A10 Zuid. Vanaf hier schoven we in november 2019 het eerste dakdeel door de A10 naar zijn plek. In een latere fase van het project zal deze camera ook weer interessant beeld opleveren.

Geef uw mening

Nico Stibbe

Het beeld van de Zuidelijke camera is te zien via: Zuidasdok-Zuidas

Nico Stibbe

Zuidas: beroeps leugenaars ., Live me hoela, overdag nacht opnames en des nachts voloop zon Ik verlang uit leg... te meer daar ik mezelf voor schut zet door iemand de weg te wijzen ,, terwijl ik jullie me wat een you tube voorschotelen. Beneden elk pijl, zelfs beneden het NAP !

Jipster

Helaas geen beeld van de zuidkant

Redactie

Beste Jipster, dank voor het doorgeven! Deze camera is nu ook weer te zien.

Dolf Krimp

Bij Bouw.live kan je alles zien.

Cees Wolterman

Geen camera beeld op mijn tablet? Hoe kan dit?

Redactie | Ilona

Beste Cees, met een up-to-date browser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox, of Safari voor Apple) die hmtl 5 ondersteunt, kunt u de livestreams van deze website op tablet bekijken. Ik hoor graag of het is gelukt!

Adri Jongeling

Beeld is een stuk beter zo. Werkzaamheden veel beter te volgen.

Annick | Zuidas Amsterdam

Beste Adri, Dank je wel, leuk om te horen. Veel kijkplezier en als je nog vragen hebt, dan horen we ze graag.

Adri Jongeling

Nog steeds geen beeld van de zuidelijke camera.

Annick | Amsterdam Zuidas

Beste Adri, deze staat nu niet op onze website omdat er vrij weinig te zien valt. Zodra het weer interessant is zetten we 'm weer aan.

Willem Veenstra

Jammer dat de lens van camera twee nat is........