skip to main content
Op 1,5 meter afstand in Zuidas

Het is stil in Zuidas, vrij naar Ramses Shaffy gezegd. Want Zuidas bevindt zich op dit moment niet tussen de Prinses Irenebuurt en Buitenveldert, maar bij heel veel mensen thuis. Niettemin is er nog steeds vrolijkheid te vinden. Er wordt gewinkeld, keurig op 1,5 meter afstand bijgekletst, gespeeld en van het zonnetje genoten. En er wordt ook gewerkt. Bijvoorbeeld aan bouwprojecten en in de openbare ruimte. Het leven gaat misschien niet gewoon door, maar door gaat het evengoed.

Op 1,5 meter bijkletsen op de Minervalaan
Jan Vonk
Mocht u het even vergeten zijn
Jan Vonk
Take away vervangt restaurantbezoek
Jan Vonk
Nu even niet
Jan Vonk
De Mahlerlaan is verlaten...
Marcel Steinbach
...behalve bij Coolblue
Jan Vonk
Verstilling bij CIRCL
Jan Vonk
Werken op 1,5 meter afstand bij The George
Marcel Steinbach
Nauwelijks verkeer bij het Amaliaplein
Marcel Steinbach

Geef uw mening

Renske / Zuidas.nl

Ojee, excuus! Ik pas het meteen aan! Groet, Renske

J.Homan

Die foto van die bouwvakkers die op enige afstand van elkaar betonstaal dragen is in ieder geval niet tijdens Corona tijd gemaakt maar ik vermoed zo’n jaar geleden aangezien op de achtergrond hotel NHow nog volop in aanbouw is; de foto geeft wel aan hoe het nu in Coronatijd zou moeten !