skip to main content

Vier weken geleden ging de uitvoering van start, inmiddels zijn de zijstraten van de Gershwinlaan gereed en zijn de toestellen allemaal goedgekeurd. Nu nog een zonnetje erbij.

Een mooie plek om te spelen in Zuidas
Jan Vonk
Leuk voor jong en oud
Jan Vonk
Ontspannen in het groen
Jan Vonk
Dit bord is niet meer nodig
Jan Vonk
Lunchen in de Peter Schatstraat
Jan Vonk
Spelen in Zuidas
Jan Vonk

Geef uw mening

Jose

Zijn deze plekken alleen voor bewoners aan deze straat?

Jan

Inderdaad alleen toegankelijk voor de bewoners, er wordt nog gewerkt aan een controlesysteem met pas en smartphone.

Kim | Amsterdam Zuidas

@Jose, Deze zijn openbaar toegankelijk, dus voor iedereen.

Margo

Mooi geworden. Zie vanuit huis regelmatig mensen gebruik maken van de bankjes. Gezellig! Idd nog een grotere afvalbak zo wenselijk zijn.

Arno

Op de peterschatstraat is het komen en gaan van mensen die hun hond uitlaten , ook de zwerf vuil is weer terug doordat mensen hun zooi niet in de overvolle prullenbak gooien. Het is een grote zwijnenstal geworden . Ratten in overvloed thuis mede hierdoor . Graag bouw hekken plaatsen

Henk

Wat een negativiteit, de kinderen hebben eindelijk een mooie plek om te spelen. Bij de nieuwe kleine speeltuin is geen 'hond' meer te zien. Niets weerhoudt je ervan om zelf even de bezem te pakken toch?

Saskia

Mooi geworden!

Gerelateerde artikelen

wonen

Appartementencomplex The Newton komt naar Kop Zuidas

In 2023 is Kop Zuidas een woongebouw rijker. In The Newton komen 101 moderne en energiezuinige appartementen. Judith Everaers, stedenbouwkundige Kop Zuidas, vertelt hoe de gemeente betrokken is bij het ontwerp en de bouw.
wonen
11

216 sociale huurappartementen voor starters

Woningcorporatie De Key gaat een woontoren met 216 startersappartementen realiseren. Het zijn de eerste van 2.700 woningen die de komende jaren worden gebouwd nabij de VU. De oplevering van de startersappartementen staat gepland voor 2024.
wonen
2

Winnende plannen ‘Buurtbudget Zuid’ bekend

Welke buurtinitiatieven in Zuidas en Buitenveldert worden de komende tijd uitgevoerd? Maar liefst 3.053 bewoners brachten hun stem uit in de finale van Buurtbudget Zuid. Er zijn 7 winnende initiatieven.
Meer artikelen