skip to main content
Wie wint de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2023?

De Zuidas Duurzaamheidsprijs is een gezamenlijk initiatief van Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas. Daarmee zetten de organisatoren jaarlijks projecten in het zonnetje die echt een verschil maken op weg naar een meer duurzame Zuidas. Een professionele vakjury beoordeelt projecten in zes verschillende categorieën: Mobiliteit & Logistiek, Water & Groen / Openbare ruimte, Circulariteit & Afval, Maatschappij & Economie, Gebouwen & Energie en Klimaat / Algemeen. Aanmelden kan tot 1 augustus en de winnaars worden op 9 november 2023 bekendgemaakt.

Vorige editie

Duurzame ambities omzetten in daden vergt vaak veel moed, tijd en energie. Met de Zuidas Duurzaamheidsprijs wordt die toewijding erkend en beloond. Van kleine initiatieven zoals een buurtlunch gecombineerd met workshop over duurzaamheid, tot het compleet verduurzamen van een kantoorpand – de mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame Zuidas zijn legio. Zo vielen vorig jaar onder andere de RAI Amsterdam en de Gerrit Rietveld Academie in de prijzen.

Online meedoen

Het nomineren van een project kan eenvoudig via een online formulier. Heeft uw organisatie zich op gebied van duurzaamheid dit jaar wat rustiger gehouden? Laat u dan vooral niet tegenhouden om een project van een andere persoon of organisatie aan te melden.

Geef uw mening