skip to main content
Ommetje groen
? uur ? km

Ommetje groen

Vergeet even de hoge torens met hun harde werkers. Tijdens deze wandeling laat stadsecoloog Bas Reussien u kennismaken met een geheel andere Zuidas: die van de kleine harde werkers. In alle jaargetijden dragen ze bij aan een leefbare Zuidas. In parken en perken, in straten en bermen. U zult verbaasd staan van het groene leven. En als u goed kijkt, ziet u kunstwerken van Vera van Wolferen die ode brengen aan de kleine harde werkers.

Maak kans op een mini-kunstwerkje uit het ommetje

Wandel het ommetje groen en laat je verrassen door de bijzondere verhalen over planten en dieren via de audiotour. Zoek onderweg de verborgen kunstwerken van kleine harde werkers. Wil je kans maken op een mini-kunstwerkje van Vera van Wolferen? Deel je origineelste foto van een van de kunstwerkjes via social media met de #zuidas of mail via: socialmedia@zuidas.nl. Meedoen kan t/m 24 oktober 2021.

marker

Geef uw mening

Kees

Jammer dat de punten niet omschreven worden

Annick | Amsterdam Zuidas

Beste Kees, Wat bedoel je met het niet omschrijven van de punten? Als je er op klikt verschijnt er een uitleg over de punten.

Joost

Jammer dat ik de route niet kan printen. Met zo’n kleine kaart kan ik de route niet lopen.

Annick | Amsterdam Zuidas

Beste Joost, De kaart is zichtbaar op je mobiel. Je kunt je mobiel meenemen. Als je je locatiebepaling aanzet dan krijg je aanwijzingen hoe je moet lopen. Laat je deze uit, dan kun je 'ouderwets' kaartlezen. Kies je er voor om ook je geluid aan te zetten, dan hoor je Bas het verhaal vertellen. Of je laat het geluid uit en leest de tekst. Veel plezier!