skip to main content
Weghalen damwanden Atrium voorlopig voltooid

[Bericht 19 oktober]: Rondom de parkeergarage en de torens van het Atrium – nabij de Strawinskylaan – wordt er flink gewerkt. Op dit moment zijn we bezig met het weghalen van de damwanden. In het meest recente bericht aan de omgeving is een planning afgegeven die wij helaas moeten herzien. De werkzaamheden lopen namelijk uit ten opzichte van eerder gecommuniceerde planning. De reden? Het verwijderen van de damwanden op deze locatie is een secure en complexe klus. Wij gaan zorgvuldig te werk in relatie tot kwetsbaarheid van nabijgelegen traminfrastructuur en viaducten waardoor er dus helaas vertraging in is geslopen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt weten hoe lang het nog duurt. De onvoorspelbaarheid van het werk maakt het lastig om een concrete planning af te geven. Ons streven is om de damwanden zo snel mogelijk en verantwoord te verwijderen. Daarvoor werken we zoveel als mogelijk door de dag heen en monitoren we het werk nauwkeurig. We verwachten nog maximaal een periode van drie weken bezig te zijn met de damwanden. We realiseren ons dat het verwijderen van de damwanden impact heeft op de omgeving. We bedanken u voor uw begrip. Vragen naar aanleiding van dit bericht: stel ze gerust via contact@bouwcombinatieatrium.nl of plaats een reactie onderaan.