skip to main content
Drie bijeenkomsten Zuidasdok om buurt te informeren

Afgelopen februari is het project Zuidasdok definitief gegund aan aannemerscombinatie ZuidPlus, sindsdien toeren we rond in Zuidas om belanghebbenden en belangstellenden meer te vertellen over het plan dat de aannemer heeft ingediend. ‘Welke impact hebben de werkzaamheden, wat doen jullie om de hinder te beperken, hoe blijft Zuidas leefbaar en bereikbaar tijdens de bouw?’, zijn veelgehoorde vragen. Veel van deze vragen kunnen we beantwoorden, maar niet alles. Het komende jaar gaan we samen met de aannemer het plan verder uitwerken, dan wordt steeds meer duidelijk. Uiteraard blijven we u op de hoogte houden.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende dagen:

  • Maandag 13 maart, De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 19 – 21 uur
  • Woensdag 15 maart, De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 17 – 19 uur
  • Donderdag 23 maart, Old School podium, Gaasterlandstraat 3-5, 19 – 21 uur

De bijeenkomsten starten met een presentatie en aansluitend is er gelegenheid om een-op-een in gesprek te gaan met medewerkers van het project. Ook de aannemer stelt zich dan graag aan u voor.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht in het ‘Amsterdam Zuidas, Informatiecentrum’. Iedereen kan bij dit loket terecht met vragen, klachten, meldingen en alle andere zaken die met Zuidasdok en Zuidas te maken hebben. U kunt het Informatiecentrum bezoeken, in de centrale hal van het World Trade Center. Maar u kunt ook bellen (0800-5065) of mailen (contact@zuidas.nll). U kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten onder dit artikel.

Geef uw mening