skip to main content
Fietsambassade CycleSpace naar Zuidas

CycleSpace is opgericht om te kunnen voldoen aan de grote vraag vanuit het buitenland naar informatie over het fietsbeleid in onze hoofdstad. Ieder jaar kloppen er zeker 120 buitenlandse delegaties aan bij de gemeente en de Vervoerregio Amsterdam om kennis op te doen.

Officiële opening in mei

CycleSpace is tijdelijk gevestigd in een grote glazen kas aan de rand van Gustav Mahlerplein, naast Julia’s. Er wordt nog gezocht wordt naar een permanente plek voor CycleSpace. De officiële opening is in mei, maar sinds 31 maart kan iedereen al binnenlopen voor een praatje.

Open voor iedereen

In de komende maanden worden in dit paviljoen workshops, evenementen, fietstochten en experimenten georganiseerd. Deze zijn niet alleen voor buitenlandse bezoekers bestemd, maar ook voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Meer informatie op cyclespace.org.

Geef uw mening