skip to main content
Presentatie Zuidasdok 'the movie'

Een omvangrijk project, een druk gebied en veel belanghebbenden, dat zijn de ingrediënten van Zuidasdok. Om zoveel mogelijk belanghebbenden te informeren over wat er op stapel staat en persoonlijk in gesprek te gaan, hebben we diverse bijeenkomsten georganiseerd. Zo ook drie buurtbijeenkomsten in maart. Natuurlijk was lang niet iedereen in de gelegenheid een van de bijeenkomsten bij te wonen, daarom hebben we een opname gemaakt van de presentatie. Deze is hieronder te bekijken.

 

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van de presentatie vragen of opmerkingen, laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Ook kunt u ons bellen op 0800 5065 of mailen naar contact@zuidas.nl, of bezoek ons informatiecentrum in het World Trade Center, Strawinkskylaan 59.

Geef uw mening