skip to main content
Een buurtfeestje op de De Boelelaan tijdens de Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een mooie gelegenheid om van dichtbij te laten zien wat we tot nu toe gedaan hebben en wat we de komende tijd nog gaan doen op de De Boelelaan. Op zaterdag de 20ste zijn uiteraard ook de mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over de herinrichting van de De Boelelaan. De noordzijde van de weg is bijna af. Twee nieuwe rijstroken, een breed nieuw fiets- en voetpad en de Boelegracht zijn zo goed als klaar. Het heeft voor heel wat ongemak voor de buurt en weggebruikers gezorgd. Dat blijft nog zo tot eind 2017. Eind mei verhuizen de werkzaamheden naar de zuidkant.

Jeu De Boelen

De overlast is jammer genoeg dus nog niet voorbij. Maar een leuk feestje tussendoor moet kunnen. Er staat een tent waarin we u van harte welkom heten. U kunt ‘jeu De Boelen’, er zijn kranen, een springkussen en golfkarretjes voor mensen die minder goed ter been zijn. Natuurlijk zorgen we ook voor lekkere hapjes en drankjes.

Bewuste Bouwer

Die middag wordt ook nog een prijs uitgereikt. Vertegenwoordigers van het Bewonersplatform Zuidas en van de stichting Bewuste Bouwer hebben de bouwlocaties in Zuidas beoordeeld. Deze middag maken we bekend wat de jury ‘de beste bouwplaats van Zuidas’ vindt.

Geef uw mening