skip to main content
ARTZUID - 19 mei tot 20 september

ARTZUID 2017 sluit aan bij het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design en laat de invloed van De Stijlbeweging op de naoorlogse Nederlandse beeldhouwkunst zien. De kunstenaars zijn van verschillende generaties. Met deze beeldententoonstelling wil Fuchs Nederlandse abstracte beeldhouwers internationaal positioneren.

Deelnemende Nederlandse kunstenaars: Joost Baljeu; Jan Maaskant; Gust Romijn; André Volten; Theo Niermeijer; Shinkichi Tajiri; Cornelius Rogge; Klaas Gubbels; Auke de Vries; Lon Pennock; Piet Killaars; Ewerdt Hilgemann; Jeroen Henneman; Atelier van Lieshout; Sjoerd Buisman; Piet Tuytel; Ruud Kuijer; Hans van de Bovenkamp; Leo Vroegindeweij; Esther Tielemans; Krijn de Koning; Michael Jacklin; Saskia Noor van Imhoff; David Jablonowski.

Deelnemende internationale kunstenaars: Cristóbal Gabarrón; Ryszard Winiarski; Arne Quinze; Miquel Barceló; Kurt Ryslavy.

In de Art Chapel heeft kunstenaar Paul Goede drie Japanse kunstenaars uitgenodigd: Eiji Watanabe; Yutaka Matsuzawa; Okamoto Mitsuhiro.

Cristóbal Gabarrón - Enlightened Universe

Bekijk hier de agenda van ArtZuid.

Geef uw mening