skip to main content
Albert Heijn opent deuren in hartje Zuidas

Geef uw mening

V. Keij

Fijn, eindelijk een AH op de Zuidas, ook voor de bewoners in de buurt. Gisteren (zondag) volgens de site tot 21.00 uur open. Om 16.00 uur potdicht. Dus toch alleen maar voor de kantoormensen?

Fariël Taus

Woon sinds vorig jaar oktober in één van de woon torens. Heel blij met AH om de hoek. Dank je wel en veel succes.

Map de Maar

Leuk die speciale aandacht voor jonge mensen. Al eens nagedacht over hoeveel oudere mensen er op de Zuidas wonen? Juist voor deze groep is een supermarkt op de Zuidas belangrijk. O.a. Voor broodnodige boodschappen op mindere dagen. Het leven gaat verder, maar is niet iedere dag feest. Fijn als er dan een vertrouwde winkel in de buurt is, die heeft wat je echt nodig hebt, niet alleen het feestpakket. Dat is al op meerdere plekken op de Zuidas te krijgen.

Nico

Ik hoop inderdaad niet dat het een grote versie van de ah2go op station-zuid wordt waar je totaal geen gewone boodschappen meer kan doen. Daar is alleen maar gedacht aan de jeugdige hippe werknemer van alle bedrijven eromheen. Ik woon hiernaast maar als dat gebeurd ga ik lekker naar de AH XL op Gelderlandplein.

Felice

Graag ook een take away counter met dagmenu's

Lex van Marion

Goed hoor!