skip to main content
Recordopbrengst inzameling in Zuidas voor Voedselbank

De jaarlijkse inzamelingsactie wordt al sinds 2002 georganiseerd door de Green Business Club Zuidas. Bij de (inmiddels) negentien aangesloten bedrijven stonden in de week van 9 tot en met 13 oktober kratten klaar waarin werknemers houdbaar voedsel konden achterlaten. Ook bewoners uit negen wooncomplexen in Zuidas deden mee aan de actie.
In totaal werden er 319 kratten met houdbaar voedsel en 5000 euro opgehaald. De organisatie spreekt van een recordopbrengst.

Actie nog niet voorbij

Het geld is bestemd voor de aanschaf van een elektrische Piaggo voor de Voedselbank, ter vervanging van de oude diesel versie van dit bestelautootje  dat binnenkort niet meer in de stad mag rijden vanwege milieumaatregelen. Vijfduizend euro is niet genoeg voor de beoogde auto, daarom gaat de Green Business Club Zuidas nog even door met haar actie. Wilt u helpen? Laat het weten aan GBC Zuidas (diederik@greenbusinessclub.nl).

Geef uw mening