skip to main content
Een lijntje trekken van 6,5 kilometer

De parkeergarage-in-aanbouw Ravel begint er steeds meer op te lijken, nu de 358 parkeervakken zichtbaar zijn gemaakt. Nog een aardig klusje, om op het oog en met de verfmachine aan de hand razendsnel een perfecte witte verfstreep te trekken. Weliswaar over een heel dun krijtstreepje heen dat van te voren is uitgezet, maar toch. Naast het juiste gevoel heeft Freddy ook de nodige ervaring: hij trekt al vijftien jaar lijnen en lijntjes, op parkeerplaatsen en in parkeergarages, op autowegen en fietspaden, in bedrijfshallen en in speeltuinen.

Freddy Otten in actie

De leukste lijn

Freddy Otten werkt voor Geerdink Markeringen. ‘We zijn gisteren begonnen en eind van deze dag zijn we klaar’, zegt Freddy. ‘Dan hebben we in totaal zo’n 6,5 kilometer aan strepen getrokken. En ik heb dan bijna 25 kilometer gelopen, want je loopt voor dit werk iedere lijn al snel vier keer langs.’ Wat is de leukste lijn die hij in zijn carrière ooit heeft getrokken? ‘De laatste lijn is altijd de leukste.’

Parkeergarage Ravel, met 358 witbelijnde parkeervakken, opent begin volgend jaar.

Geef uw mening