skip to main content
20 maart, tweede editie Zuidas Engage

Borrelen, babbelen én een workshop volgen? Dat kan! Engage brengt bewoners, ondernemers, werknemers en organisaties met elkaar in contact. Deze editie zijn Gentlemen’s place, Wijnboutique, Fit20, Spine en Buurderij sowieso van de partij. Amsterdam Zuidas staat ook in dit rijtje.

Kom je ook naar de tweede editie van Zuidas Engage? Deze belooft nét als de eerste editie spetterend te worden. Tijdens deze avond, – georganiseerd door ondernemersplatform Zuidas Services, Amsterdam Zuidas en Stadsdeel Zuid, kun je in gesprek met andere Zuidassers en kan je een workshop volgen over een thema naar keuze.

Meer uitleg over deze workshops volgt op Facebook.

Waar & wanneer

Dinsdagavond 20 maart
18:00 tot 21:00 uur
Tribes – ITO Toren
Gustav Mahlerplein 28

Je bent welkom vanaf 18:00 uur, maar later instromen kan ook. Laat even weten of je komt door je hier aan te melden. Dit event is Nederlandstalig.