skip to main content
Buurderij Zuidas gaat van start in Market33

De Buurderij verkoopt producten die vrijwel allemaal lokaal zijn geproduceerd. Denk aan seizoensgroente en fruit van OostOogst, ijskoude toetjes van Hartstocht IJs of honing van imkerij Hortensius. Naast etenswaren – groenten, vlees, zuivel – bestelt u bij de Buurderij ook pure zeep, bloemen of planten, allemaal lokaal of ambachtelijk bereid. Doordat u elke week opnieuw uw producten bestelt, zijn de producten altijd vers en wordt niks aan het einde van de dag weggegooid. Bovendien komen er weinig transportkilometers aan te pas. Heel duurzaam dus.

Het echte marktgevoel

Wekelijks kunt u ’s avonds van half zes tot half acht uw online bestelde producten ophalen. Het werkt dus iets anders dan de traditionele markt. Maar het ophaalmoment op de dinsdagvond in Market33 in de Claude Debussylaan geeft wel echt een marktgevoel: vaak staan de lokale boeren en producenten er met hun eigen producten. Het voordeel van het direct kopen van de producten is dat u alle gelegenheid heeft om al uw vragen te stellen: waar het voedsel vandaan komt, hoe u het eten het beste bewaart, welke recepten er lekker bij zijn.

Ontmoet uw buren

Het leuke van de Buurderij is dat u op de dinsdagavondmarkt ook nog eens een praatje kunt maken met uw buren. Naar de markt in Market33 is dus ook gewoon heel gezellig. Ga om uw producten te bestellen naar de Buurderij Zuidas en volg de facebookpagina voor leuke evenementen, zoals een proeverij.

Geef uw mening